6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Yazıcıoğlu'nun annesi korkuttu!

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ANNESİ HASTANEYE KALDIRILDI

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu rahatsızlığı nedeni ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Beyin damarlarında tıkanma olduğu öğrenilen anne Yazıcıoğlu'nun tedavisine hastanenin Nöroloji Servisi'nde devam ediliyor.

Fidan Yazıcıoğlu'nun doktoru olan Prof. Dr. Ertuğrul Bolayır Fidan Yazıcıoğlu'nun durumu hakkında bilgi vererek, "Geçici iskemik atak dediğimiz klinik şikayetle konuşma bozukluğu, güç kaybı durumuyla bayram günü ayın dokuzunda üniversitemiz hastanesine gelmiş olup Nöroloji Bölümü tarafından değerlendirildi. Hastamızı yatırdık, kısmi güç kaybı vardı. Verdiğimiz tedaviye yanıt verdi. Şuanda hastamız yatıyor ama durumu gayet iyi. Geçici felç atağına yol açan bazı durumları araştırmak için tetkiklerimiz oldu. Buna mukabil verdiğimiz tedaviye hastamız yanıt verdi. Hastamızın durumu şuanda gayet iyi. Yaşı itibari ile de kliniği çok iyi. Bugün ya da yarın taburcu etmeyi düşünüyoruz" dedi.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ANNESİ HASTANEYE KALDIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 15:03:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 15:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?