2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Yılın ilk karı yağdı

Sivas’ta akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi beyazlara bürünürken, sabah saatlerinden beri devam eden kar yağışı sonucu Sivas-Erzincan Karayolu’nun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, Sivas-Erzincan arası Kızıldağ mevkiinde, Sivas-Suşehri arası Geminbeli Geçidi’nde, Sivas-Tokat arası Çamlıbel Geçidi’nde ve Sivas-Yozgat arası Yaraşbeli mevkilerinde etkili olduğu bildirildi. Söz konusu güzergahlarda karayolları ekiplerinin çalışmalara başladığı öğrenilirken, Kızıldağ-Erzincan arasındaki Kızıldağ mevkiinde tipinin devam ettiği ve burada kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı belirtildi.

Yetkililer, Sivas-Erzincan arası seyreden araçlara geçiş izni vermezken, İmranlı ilçelerindeki benzinliklerde araçların bekletildiği öğrenildi. Karayolları ekiplerinin bu bölgede yol açma çalışmasının devam ettiğini belirten yetkililer, yolun açılmasından sonra araçların kontrollü olarak geçişlerinin sağlanacağını kaydettiler. Bu arada, akşam saatlerinde şehir merkezinde de kar yağışının etkili olduğu gözlendi.

sivas
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 10:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?