7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Zabıta 184 yaşında

ZABITANIN 184. KURULUŞ YILI

Zabıta Teşkilatının 184. kuruluş yılında Sivas Zabıta Müdürlüğü ekipleri Sivas Valisi Ali Kolat'ı ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatını 184'üncü kuruluş yılı münasebeti ile Sivas Belediyesi Zabıta Teşkilatı Sivas Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Ali Kolat, Zabıta teşkilatının belediye hizmetlerinde çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, "Nasıl emniyet teşkilatı kanunları, düzeni sağlıyorsa zabıta teşkilatı da belediye düzenini sağlıyor. Zabıta teşkilatının çalışmalarını beğeniyorum" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret eden heyet burada Ürgüp'e çiçek takdim etti. Burada konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Şehir içindeki asayişin sağlanması, bu konuda yasal olmayan işleri engelleme hususunda görevlerin zorluğunu biliyorum. Bu yüzden Zabıta teşkilatımıza elimizden gelen yardım ve gayreti göstermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin ardından Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, Zabıta Müdürü Ali Yağmur ve beraberindekiler İnönü Bulvarı üzerindeki esnafları dolaşarak karanfil ve iftarlık hediye etti.

ZABITANIN 184. KURULUŞ YILI
ZABITANIN 184. KURULUŞ YILI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 15:13:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 17:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?