23
Mayıs
2024
Perşembe
AKINCILAR - SİVAS

Bakan Şener'in katıldığı festivalde bıçaklar konuştu

Sivas’ın Akıncılar ilçesinde Başbakan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Abdüllatif Şener’in de “kavun ağası” olarak iştirak ettiği festivalin dağılımından sonra iki kişi arasında bıçaklı kavga yaşandı. Daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişi arasındaki bıçaklı kavgada şahısların ikisi birden hayatlarını kaybetti.

Akıncılar Kavun Festivali kutlamalarından sonra gece saat 00.30 sıralarında evine dönmek üzere aracına binen Yusuf Kaya’ya (32) daha önce aralarında husumet bulunan Muhittin Tarlacıoğlu (33), arkadan bıçakla saldırarak ağır yaraladı. Mahalli sanatçı olan Kaya, aldığı bıçak darbelerine rağmen Tarlacıoğlu’nun elinden bıçağı alarak kendisini savundu. Aşırı kan kaybına rağmen bıçakla Tarlacıoğlu ile uzun süre mücadele eden yerel sanatçı Kaya, Muhittin Tarlacıoğlu’nu yaraladı.

Olayı gören ilçe sakinlerinin araya girmesi üzerine her iki kişi de hastaneye kaldırıldı. Yusuf Kaya, Suşehri Devlet Hastanesi’nde, saldırıyı yapan Muhittin Tarlacıoğlu da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi : 1 Eylül 2003 Pazartesi 00:00:12
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 16:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?