19
Mayıs
2024
Pazar
DİVRİĞİ - SİVAS
Belediye Sayfaları

Divriği FM'den destek

Sivas’ın Divriği ilçesinde yayın yapan Divriği FM isimli radyoda canlı yayın konuğu olan Demir Çelik (D.Ç.) Divriğispor Teknik Direktörü Ali Metin, canlı yayında tüm Divriğililere seslenerek, takıma destek vermelerini istedi.

Divriği FM’in spor müdürü Engin Sönmez’in sunduğu Spor Saati adlı programa canlı yayın konuğu olan Teknik Direktör Metin, 3. lig takımlarından Divriğispor’a ilçe halkının sahip çıkmasını istedi. Programda takım ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Metin, Divriği’nin adını duyurmak için en etkin reklam konusunun spor olduğunu, bunu da Divriğispor ile yapabileceklerini söyledi.

Ali Metin, takımın da başarılı olması için taraftar desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Artık kendi takımımıza kendimiz sahip çıkmalıyız. Geçtiğimiz haftalar oynadığımız Ankara Tarım-Kredi Spor maçında galibiyet elde etmemizde seyircinin çok önemli katkıları olmuştur. Taraftarımızdan aynı desteği bizim için çok önemlidir. Divriğispor’u bir üst kademeye hep birlikte çıkaralım. Bu nedenle maddi ve manevi desteğinizi takımdan esirgemeyin. İkinci yarıdaki maçlara gelerek, takıma destek olun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 10:06:30
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 17:10:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?