30
Mayıs
2024
Perşembe
GEMEREK - SİVAS

İstasyonda kuyruk isyanı

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA KUYRUK ÇİLESİ

Sivas'ın Gemerek ilçesinde, ayda bir kere kurulan araç muayene istasyonunda, günler önceden kilometrelerce kuyruk oluşturup muayene gününü bekleyen vatandaşlar isyan etti.

Ayda bir kere ilçeye gelerek araç muayenesi yapan muayene istasyonu, talebi karşılamayınca, araçlar günler öncesinden sıraya geçerek muayene gününü bekliyor. Günde 32 araç muayene ettiklerini belirten yetkililer, "İstasyonumuz 15 dakikaya programlıdır. Yani günde 32 araç muayene etme kapasitesi vardır. Her muayene gününde bir önceki muayeneden geçemeyen yaklaşık 10-15 araç oluyor ve muayeneye tekrar giriyor. Bu da yeni muayene yapılacak araçların sayılarını azaltıyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise uygulamanın değişmesi gerektiğini dile getirerek, "Günler öncesinden araçlarımızı sıraya koyuyoruz. Çok uzun araç kuyrukları meydana geliyor. Sabahtan akşama kadar kuyrukta bekliyoruz, bu kadar nüfusu olan bir ilçeye ayda bir kere muayene istasyonu kurulması yetmiyor. Bu uygulamanın daha da sıklaştırılmasını istiyoruz" dedi.

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA KUYRUK ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 11:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?