24
Mayıs
2024
Cuma
KOYULHİSAR - SİVAS
Belediye Sayfaları

Sarıçiçek'te Kur'an Tilaveti

KOYULHİSAR'DA KUR'AN TİLAVETİ VE MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Ortaseki ve Boyalı Köyleri'nin ortak yaylası olan Sarıçiçek Yaylası'nda 'Kur'an Tilaveti ve Mevlit Programı' düzenlendi.

Ortaseki Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından yapılması planlanan Geleneksel 15. Sarıçiçek Yayla Şenliği'ne Ortaseki Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Özcan Tozar'ın annesi Azmiye Tozar'ın 4 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildiği bildirilerek, dernek yönetiminin aldığı karar doğrultusunda şenlik yerine Kur'an Tilaveti ve Mevlit Programı düzenlendi.

Sarıçiçek Yaylası'nda düzenlenen programda konuşan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, yerinde ve doğru bir karar alan dernek yöneticilerine teşekkür etti. Düzenlenen programın hayırlara vesile olmasını dileyen Eren, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi. İlhan Eren'in ardından konuşan Koyulhisar Müftüsü Mahmut Taşyapan ise programın hayırlara vesile olması diledi.

Dernek Başkan Yardımcısı Rafet Yüksel'de her şeyde bir hayır olduğunu belirterek, dernek başkanlarının annesinin vefatı nedeniyle düzenleyecekleri şenlikleri iptal ettiklerini ve bunun yerine Kur'an Tilaveti ve Mevlit Programı düzenlediklerini ifade etti.

Kur'an Tilaveti, Mevlit'i Şerif ve ilahiler okunan programa katılanların öğle namazını birlikte kılmalarının ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Programa ayrıca İstanbul Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, Koyulhisar İl Genel Meclis Üyeleri Eyüp Ayın, Aşkın Fırat, Ortaseki Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Özcan Tozar, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KOYULHİSAR'DA KUR'AN TİLAVETİ VE MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 10:57:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 11:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?