17
Mayıs
2024
Cuma
AKDAĞMADENİ - YOZGAT

Akdağmadeni Meslek Yüksek okulunda hizmet sevinci

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu büyük ihtiyaç duyulan yemekhanesine kavuştu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne bağlı olarak 1997 yılından beri öğretime devam edilen Meslek Yüksek Okulu, Rektörlük, Kaymakamlık ve Okul Derneği işbirliğiyle yemekhane binasına ve Atatürk Büstüne kavuştu.

Kaymakam Şevket ATLI’nın büyük katkılarıyla yaptırılan 200 kişilik yemekhane ve okul bahçesine yaptırılan Atatürk büstü törenle açıldı. Düzenlenen törene Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Haldun SÜMER, Akdağmadeni Kaymakamı Şevket ATLI, Okul Müdürü cem AKOL başta olmak üzere, belediye başkanları ve çok sayıda ilçe yöneticileri katıldı. Açılış töreninde, Okul Müdürü Cem AKOL’ un okul hakkında kısa bir bilgi vermesinden ardından, Rektör Yardımcısı Haldun SÜMER ve öğretim görevlisi Doıç.Dr.Zeynep SÜMER birer konuşma yaptılar. Daha sonra Atatürk büstünün açılışı gerçekleştirildi. Ardından Okula kazandırılan yemekhane binasına geçilerek açılış kurdelası Kaymakam ATLI ve Rektör Yardımcısı Haldun TANER tarafından kesilerek, hizmete sunuldu. Açılışların ardından Tekstil bölümü öğrencilerinin yıl sonu sergisi gezildi. Özel amerikan bezinden elde edilen el emeği göz nuru tekstil ürünleri proğrama katılanların beğenisine sunuldu.

Aynı zamanda da çok amaçlı salon olarak hizmet verecek olan yemekhane binası 298 öğrencisi bulunan Meslek Yüksek Okulu için büyük bir ihtiyacı karşılayacak.
KENTHABER/Akdağmağdeni
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2004 Cumartesi 17:54:49
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 18:05:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?