23
Mayıs
2024
Perşembe
AKDAĞMADENİ - YOZGAT

Daştan: Bu ilçe yakında parmakla gösterilecek

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, geçen süreyi değerlendirerek, bir buçuk trilyonluk yatırım gerçekleştirdiklerini, Akdağmağdeni'nin parmakla gösterilecek ilçe haline geleceğini söyledi.

Daştan “Akdağmadeni, yapacağımız hizmetlerle, Orta Anadolu’da parmakla gösterilecek kenti haline gelecek” diye konuştu.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, görev süresi içeriisnde yağtığı çalışmaları değerlendirdi.

Yaptığı ve yapacağı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştireceğini söyleyen Daştan 12 yıldır çekilen içmesuyu sorunu da çözüme kavuşturarak, halka 24 saat içmesuyu verdiklerini söyledi.

Daştan yaptığı açıklamada, “Görev geldiğimiz süre içerisinde değişik bir çalışma programı icra ettik. İşe, 4 yüz 70 milyarlık bir kaynakla araç parkını zenginleştirmekle başladık. Kurduğumuz Halk Ekmek Fabrikasıyla, halkımıza ekmeği en ucuza mâletme imkanını sunduk.Hizmet binamızın giriş katında yeni bir düzenleme yaparak, bütün birimleri birleştirdik ve açık büro şeklinde hizmet vermeye başladık. Böylelikle en şeffaf belediye haline geldik. Tarihi dokularla ilgili olarak proje çalışmaları başlattık. Caddelerde yaptığımız parke taşı döşeme çalışmasıylada, ilçeye temiz bir çevre kazandırdık” dedi.

Eğitim alanında da imkanlarını sonuna kadar kullanan Daştan, Meslek Yüksekokulu’ndaki özellikle kız öğrencilerin barınma sorunlarını da açtığı 45 öğrenci kapasitesi yurtla çözdüğünü söyledi.

Daştan açıklamalarının sonunda ise, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi adına yapacağı hizmetlerle Orta Anadolu’nun en güzel ilçesi haline getireceklerini ve beş dönemde yapılabilecek hizmetlerini bu beş yıl içerinde gerçekleştireceklerini ileri sürdü.

Kenthaber/Akdağmağdeni
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 14:33:52
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 17:58:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf altaş IP: 81.213.131.xxx Tarih : 30.07.2008 15:24:12

bu siteyi bir akdaglı olarak çok güzel buldun ben şu an şırnakta askerim fırsat buldukça ziyaret  ediyorum bu siteyi sizlerin sayesinde memleketimin resimlerini görüyorum güzel bişey aslında neyse ben şahsım olarah hepınıze çok teşekkur ederim ayrıca sayın başkanımı. suphı bey e çok ama çok teşekkurler onun yaptıgı hıç bır şey unutulmaz neyse lafı pek uzatmayım hepınıze başarılar yusuf altaş jandarma komando uzman çavuş şırnak çakısögüt