18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKDAĞMADENİ - YOZGAT

Kaymakamlık'tan 4 bin aileye gıda ve yakacak yardımı

Akdağmadeni Kaymakamlığı tarafından Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla yaklaşık 4 bin aileye gıda ve yakacak yardımı yapılacağı öğrenildi. Akdağmadeni Kaymakamı Şevket ATLI, bu yıl içerisinde yapılacak olan ve bin fakir ve yoksul aileyi kapsayacak gıda yardımının 40 milyar lira tutarında olduğunu söyledi. İhtiyaç sahibi vatandaşların kışı rahat ve huzur ortamında geçirmeleri için de imkanları zorlayarak binyüz aileye de kömür yardımında bulunulacağını sözlerine ilave etti. 

Yardımdan faydalanılacak fakir ve yoksul ailelerin gerekli şekilde araştırıldığını ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin istifade etmesi için azami dikkat ve özenin gösterildiğini ifade etti.
       

Kaymakam ATLI konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında:   "Yardımlarımızı sadece ilçe merkezinde ikamet eden fakir ve yoksullarla sınırlı kılmayıp, köylerimizdeki fakir ve yoksullarında yararlandırılması yönünde çalışmalar yaptık. Bu doğrultuda, bu yıl içerisinde 82 köy ve 3 beldemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Bu kapsamda, yaklaşık iki bin aileye gıda yardımı yapacağız. Gıda paketlerini hazırladık, kısa sürede dağıtımını yapacağız. Ayrıca, iki bin aileye de kış mevsimini rahat ve huzur ortamında geçirmeleri için kömür yardımı yapılacaktır. İlk etapta dağıtımını yaptığımız bin ton kömüre ilave olarak  ilave kömür talebine bulunduk. İlave kömürle birlikte toplam 2 bin aileye yakacak yardımı yapmış olacağız" dedi.

Hakkı Yurtlu
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2003 Cuma 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 18:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar GÖÇÜRÜCÜ IP: 85.96.4.xxx Tarih : 26.02.2005 09:51:48
Bir yozgat vatandaşı vede bir Akdağmadeni vatandaşı olarak Kaymakamımız Sayın Şevket ATLI' nın çalışmalarını çok başarılı buluyor ve yaptığı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize geldiği günden itibaren kollarını halka açıp dur durak bilmeden günlerini ve çalışmalarını halkımıza adayan her zaman fakirin yanında bulunan Sayın Kaymakamımıza Akdağmadeni halkı olarak şükranlarımızı iletiyorum ve son söz olarak iyi ki varsın Sayın Kaymakamım... Yaşar GÖÇÜRÜCÜ