24
Mayıs
2024
Cuma
AKDAĞMADENİ - YOZGAT

Orta Anadolu'nun gözdesi

Belediye Başkanı Suphi DAŞTAN “Meşhur AKDAĞ’ların eteğinde kurulan ve bu adla anılan Akdağmadeni ilçesi her geçen gün daha da geliştiğini, ilçenin çok yakında Orta Anadolu’nun gözdesi haline geleceğini belirterek, hizmette sınır tanımayacaklarını ifade etti.

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi Belediye Başkanı işadamı kökenli Suphi DAŞTAN, geçen bir yılını değerlendirerek, personelin özverili çalışmalarıyla ilçeye yeni bir imaj ve vizyon kazandırdıklarını belirterek, bir yılda bir buçuk tirilyonluk yatırım yaptıklarını söyledi.

Göreve geldiklerinde devraldıkları ilçeyi silbaştan değerlendirerek, belediye hizmet binasının bazı bölümlerinde yaptıkları tadilat ve değişikliklerle işe başladıklarını söyleyen başkan DAŞTAN, makine parkının zenginleştirilmesinden, Halk Ekmek fabrikasına, inşaat sektöründen yol-kaldırım düzenleme işlerine, park düzenleme işlerinden dere kapatma ve ıslah işlerine kadar bir çok alanda yeni hizmet sunduklarını dile getirdi.

 “Laf değil, iş üretiyoruz, sonunda da kazanan ilçemiz ve ilçemiz insanı oluyor” diyen DAŞTAN “ İnşaat sektöründe 17 milyar , Yol, park düzenleme ve dere ıslahı işlerinde 729 milyar, araç vr makine alımında 541 milyar, içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarında ise 98 milyar lira civarında yatırım yaptıklarını söyledi. Daştan yapılan sosyal yardımların da hesaba katılmadığını ilave etti.

Toplu Konut çalışmalarının da başlatıldığını belirten başkan DAŞTAN, “384 konutun tamamlanmasıyla ilçenin çehresi değişecek ve ormanları, havası ve sularıyla meşhur olan ilçemiz bir başka güzellik ve özellik kazanacaktır” diyerek çalışmalarının aynı hızla süreceğini ileri sürdü.

Mutlu Dağdelen-Kenthaber/Akdağmağdeni
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 11:47:17
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 12:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?