22
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIKAYA - YOZGAT

14 yaşında gelen kalp krizi ölüme götürdü

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi Şehit Metin Arslan İlköğretim okulu 7 sınıf öğrencisi Muhammed Tekin (14), Çarşamba günü okul çıkışında gittiği köyünde arkadaşlarıyla birlikte futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay günü Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu Seviye Tespit Sınavı’ndan sonra Köprücek Köyü’ne giden Tekin, burada arkadaşlarıyla birlikte 2.5 saate yakın futbol oynadıktan sonra aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Oyun arkadaşları tarafından kalp masajı yapılan öğrenci daha sonra Sarıkaya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada öğrencinin olay yerinde kalp yetmezliğinden dolayı öldüğü belirtildi. Muhammet Tekin’in babası Mustafa Tekin, daha önce çocuğunun hiçbir rahatsızlığının bulunmadığını, sadece küçük yaşta fıtık ameliyatı olduğunu söyledi. Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Muhammed Tekin’in ölümü nedeniyle ilçede karne törenlerinin sade bir şekilde düzenlenmesini istedi. İlçede yapılan karne töreninden sonra Sarıkaya Kaymakamı Levent Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, Belediye Başkanı Ali Osman Erbil, Okul Müdürü Kaşif Kani Ertürk ve öğretmenler, öğrenci Muhammet Tekin’in ailesini evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2005 Cuma 20:13:47
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 12:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sıla bahar IP: 78.168.72.xxx Tarih : 17.01.2009 23:08:43

bu okul bizim ama bu muhammed tekini tanımıyorum heralde bizden önceki senelerde okuyordu neyse bizim okulu davranışların dan ve duyarlılıgından dolayı teşekkür ederim ayrıca o kuldaki tüm ögretmenlerimi çok seviyorum sıla