5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

AKP teşkilatı seçime hazır

AK PARTİ AMASYA TEŞKİLATI SEÇİME HAZIR

AK Parti Amasya İl Başkanı Hicabi Bağçuvan, AK Parti Amasya teşkilatının seçime hazır olduğunu belirtti.

AK Parti il teşkilatına, 3'ü kadın 22 saygın ismin aday olmak için başvuruda bulunduğunu ve bu sayının Amasya tarihinde bir rekor olduğunu vurgulayan Bağçuvan, "AK Parti iktidarı boyunca başarı üstüne başarı ekledik. Tüm partilerin Amasya'da yıllardır verdikleri vaatlerin birçoğunu gerçekleştirdik. Şimdiyse yeni projelerin peşindeyiz. Diğer siyasi partilerin Amasya'ya faydası olacağı proje önerilerine de açığız ve destek çıkarız" dedi.

Parti yönetiminin aday adayları onuruna verdiği sabah kahvaltısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hicabi Bağçuvan, "Şimdi önümüzde büyük bir seçim bulunuyor. Her biri kendini ispatlamış tertemiz adaylarımız var. Pazar günü temayül yoklaması yaparak teşkilatların düşüncelerini değerlendireceğiz. Sonra ise 11 Nisan'a kadar milletvekili adaylarımızı belirleyecek ve 3 vekil çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Bağçuvan, AK Parti Amasya Milletvekilleri Akif Gülle ile Dr. Avni Erdemir'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen'in de katıldığı kahvaltının sonunda tüm adaylar birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 12:52:05
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 18:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?