4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya'nın dev tanıtımı sürecek

AMASYA'NIN DEV TANITIMI DEVAM EDECEK

Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, kendisinin yanı sıra kentteki 65 bin öğrencinin de paydaşı olduğu 65 Bin Dev Öğrenci Projesi çerçevesinde geçen yıl başlatılan tanıtım atağının bu yılda devam edeceğini belirtti.

Amasya'daki basın mensubu ve gazete köşe yazarlarını bir restoranda ağırlayan Vali Daşöz, geçen yıl Türkiye'de ulusal yayın yapan televizyon 10'ar saniyelik 3 ayrı reklam filminin 14 gün boyunca 598 defa yayınlandığını ve bunun kentin tanıtımının tarihi bir katkı sağladığını belirtirken, bu yılda 6 farklı dilde tanıtım yapmaya çalışacaklarını ve oluşturulan reklam filmlerinin Türkiye genelindeki yerel ve bölgesel televizyonlar ile büyükelçiliklere dağıtılacağını söyledi.

Reklam filminin finansmanının öğrencilerin sattıkları kartpostal, radyo, kitap ve düzenlenen diğer etkinliklerden temin edilen kaynaklarla sağlandığının altını çizen Vali Daşöz, “Amasya'da şehir ile nehir birlikte yaşıyor. Kentin kendisi müze. Her Amasyalının kendisini turizm elçisi olarak görmesi lazım” diye konuştu.

Daşöz, karşılıklı sohbet ettiği basın mensubu konuklarına 65 Bin Dev Öğrenci Projesi çerçevesinde bastırılan kitaplardan hediye etti.

Davete, basın mensuplarının yanı sıra Amasya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık, Valilik Özel Kalem Müdürü Harun Şahin de katıldı.

AMASYA'NIN DEV TANITIMI DEVAM EDECEK
AMASYA'NIN DEV TANITIMI DEVAM EDECEK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 13:16:03
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 13:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?