18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

ADD'den Yeni Umut'a ziyaret

Gümüşhacıköy Atatürkçü Düşünce Derneği , gazetemizzi ziyaret etti. Gümüşhacıköy Atatürkçü düşünce Derneği temsilcileri ile yapılan ziyaret esnasında Atatürk Motifli duvar saati hediye edildi. Gümüşhacıköy Atatürkçü Düşünce Derneği , gazetemizi ziyaret etti. Gümüşhacıköy Atatürkçü Düşünce Derneği temsilcileri ile yapılan ziyaret esnasında Atatürk Motifli duvar saati hediye edildi.

Gümüşhacıköy ADD Başkanı Ali Ottan ," Dertnek üyelerimizle yaptırdığımız Atatürk saatlerimizden gazetenize hediye getirdik. Yeni Umut Gazetesi yıllardır bizlerin yanında ve sesimiz olmaktadır. Basının bu günlerde haksız yere engellenmesi ve susturulmaya çalışılmasına tepkimiz büyüktür.

Bizler Ulu Önder Atatürk'ün ilkeleri ve düşünceleri doğrultusunda tarafsızx ve özverili çalışmalarınızı kutluyor ve sesimizin duyurulması yönünde gazetenizin uzun yıllar daha emekle mücadele etmesini diliyor ve yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz " dedi.

Yeni Umut Gazetesi Sahibi ve Kenthaber Editörü Mükerrem Uzun ise, " Atatürkçü Düşünce Derneği Gümüşhacıköy Temsilciliği adına verilen bu anlamlı hediye ile çok mutlu olduğunu belirterek, "Sözlerinizle mesleğim açısından gururla sizleri temsil etmek ve sesinizi duyurmaktan onur duyarız. Övgülere layık olmak için çizgimizden ödün vermeden ilerleyeceğimizi belirtmek isterim. Gazetemiz kurulum tarihine yaklaştığı için karar aşamasında olan bizlere güzel bir moral kaynağı olduğunuzu belirtmek isterim. Takdir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Mükerrem Uzun - Kenthaber / Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 10:35:43
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 10:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?