20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Ağrı Emniyet Müdür Yardımcısı Küçük, Amasya'da toprağa verildi

İstanbul'a tatil için giden ve halasının oğluyla birlikte esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra cesedine Büyükçekmece Gölü'nde ulaşılan Ağrı Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Küçük, memleketi Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde toprağa verildi.
Naaşı İstanbul'dan Gümüşhacıköy'e getirilen 2 çocuk babası 44 yaşındaki Ağrı Emniyet Müdür Yardımcısı Küçük, Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Keltepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Zeki Küçük'ün cenaze törenine Amasya İl Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, Ağrı İl Emniyet Müdürü Müfit Tütüncü, Gümüşhacıköy Kaymakamı İ. Halil Çomaktekin, Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çavdar, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Sebaattin Eymirli, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde Zeki Küçük'ün babası Turhan Küçük, eşi Feriha Küçük ve çocukları taziyeleri kabul etti.
Amasya Gümüşhacıköy doğumlu ve İstanbul eski Emniyet Müdürü Hasan Özdemir döneminin ilçe emniyet müdürlerinden olan Zeki Küçük; Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Personel Şube Müdürlüğü, Şişli Emniyet Müdürlüğü, Güngören Emniyet Müdürlüğü ve son olarak da İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın göreve gelmesinin ardından 2 Temmuz 2003'te Ağrı'ya tayin olmuştu.
AHMET KARGILI - AMASYA (İHA)
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2004 Pazar 21:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?