22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Başkanın yuva yıkan aşk mesajları

Amasya’nın Gümüşhacıköy Belediye Başkanı AKP’li İsmail Uysal’ın, 2 yıl önce nikahını kıydığı 30 yaşındaki A.A.’ya cep telefonuyla gönderdiği iddia edilen aşk mesajları ilçeyi karıştırdı.

GÜMÜŞHACIKÖY İlçesi’nde oturan emekli Jandarma Astsubay N.A., 2 yıl önce A.A. ile evlendi. Çiftin nikahlarını Belediye Başkanı İsmail Uysal (57) kıydı. Ancak bir süre önce A.A. ile Uysal arasında aşk yaşandığı konuşulmaya başlandı. A. çifti boşanmanın eşiğine geldi. Eşinin cep telefonunda Uysal’ın aşk mesajlarını bulan N.A., önce Başkan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu, sonra da boşanma davası açtı. Belediye Başkanı Uysal’ın gönderdiği telefon mesajlarının ilçede elden ele ve sanal alemde de dolaşması, olayın herkes tarafından duyulmasına neden oldu. N.A., "Başkan Uysal, hem akrabamız hem de çok iyi aile dostumuzdu. Şüphe duyduğum an bile yalan olmasını diledim. Yanlış düşünüyorum diye kendime telkin etmeye çalıştım. Ama bende de hata var. Bir kadında 3 cep telefonunun ne işi var?" dedi.

KARIM ÇOK DEĞİŞTİ

Eşinin son günlerde çok değiştiğini söyleyen N.A. şunları anlattı: "Benim gece dışarı çıkmamı istemeyen eşim, son zamanlarda dışarı çıkmam, lokale filan gitmem için ısrar eder olmuştu. Bir gece uyandığımda onu yanımda bulamadım. Tuvalete gitmişti. 20 dakika sonra tuvaletten çıktı. Tuvalete neden cep telefonu ile gittiğini sordum. Telefondaki bir mesajı okudum. Dahası vardı ama moralim bozulur ve elimden bir kaza çıkar diye bakamadım. Ruhsatlı silahım var. Kendime hakim olamayabilirdim onun için komşumu çağırdım. Karım mesajları kendi rızası ile çektiğini söyledi. Ben de bunun üzerine boşanma davası açtım."

BAŞKAN ’KOMPLO’

Belediye Başkanı Uysal, aşk iddialarını komplo olarak niteledi. Yapılan suç duyurusuna savcılığın 8 Kasım günü takipsizlik kararı verdiğini söyleyen Uysal, "Bahsi geçen telefon numarası bana ait değildir. Bu olay bana birtakım insanların düzenlediği komplodur. Çifti iyi tanırım. Zaman zaman eşiyle araları bozulunca biz araya girip onları barıştırırdık. Aynı köylüyüz" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 16:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?