18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Bayram havasına dönüşen kermes

13Mart Pazar günü Gümüşhacıköy AK Parti Kadın Kollarının hazırladığı kermes sayesinde,ilçede farklı bir gün yaşandı. Ker mesin, fakirlere yar dım amacıyla düzenl endiği bildirildi.

Gümüşhacıköy Cem Düğün Salonunda ya pılan Kermese AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Amasya Milletvekili Akif Gülle, AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak, Ak Parti İl Başlkanı Mustafa Yıldız, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal, Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, Ak Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlVe ilçe kadın kollarınında katıldığı kermes, amacı ve organizesi ile takdir topladı.

Törende Konuşan İlçe Başkanı Ömer Faruk Yavuz.” Bu yapılan kermes fakirlere yardım amacını taşımaktadır ve bu yardımlarımıza ufak bir katkı sağlayacaktır. Verilen tüm sözler tutulmuş ve tutulmaktadır. İlçemizin tüm sorunları ile ilgilenen , Hastanemize 10 hemşire 2 ,anestezi teknisyeni, Göz doktorununun tayin edildiğini ve kadın doğum uzmanınında geleceğini bildirerek herşey için Milletvekilimiz Akif Gülle’ye gönülden teşekkür ederim. Tüm kadınlarımızn Günü kutlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Uysal yaptığı konuşmada , bizleri dünyaya getiren kadınların hakkının ödenemeyeceğinii tüm kadınların gününü kutladığını belirterek, yapılan kermesin gelirinin fakirlere dağıtılacağını ve organizasyona gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Kermeste konuşma yapan AK Parti Milletvekili Hamza Albayrak ve Mustafa Yıldız, yapılan böyle güzel organizasyondan dolayı, Gümüşhacıköy Kadın Kollarına teşekkür ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Amasya Milletvekili Akif Gülle; Gümüşhacıköy Kadın Kollarına teşekkür ederek, ilçede yaptıkları tüm yardımların devam edeceğini bildirdi. İlçede 11 köye yapılacak meyvecilik için 500 milyarlık yardım yapılacağını duyurdu. Seçimler öncesi verilen sözlerin tutulduğunu ve ilçenin şu an hayvancılık ve tarım alanında birçok projesini gerçekleştirdiğini ve gerçekleşeceğini vurguladı. Tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 12:02:59
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 12:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?