24
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

CHP ve Eğitim-Sen'den TEMA'ya destek

Gümüşhacıköy TEMA Temsilciliği'ne destek amacıyla, CHP ilçe teşkilatı ve Gümüşhacıköy Eğitim-Sen şubesi ortaklaşa 1300 fidanı toprakla buluşturdu.

Geçtiğimiz pazar günü TEMA Ağaçlandırma Sahası Balıklı Köyü Sarıpınar mevkiine düzenlenen törenle Eğitim-Sen adına yaptırılan tabela koyuldu.

Törene katılan, Gümüşhacıköy CHP ilçe teşkilatı, Gümüşhacıköy Eğitim-Sen ve TEMA Temsilcisi Tamer Kısa, duyarlı davranışlarından dolayı katkıları olan herkese teşekkür etti.

Kısa, "Doğaya olan sevgimizin doğaya bir eser bırakarak pekişmesinde katkılarınızdan ve duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Oksijen ormanımıza dikilecek yeni fidanlar sayesinde geleceğe bırakılacak mirasımızın en güzelini oluşturmaktayız" dedi.

Mükerrem UZUN / Kenthaber / Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 12:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NİDA ŞAHİN IP: 85.97.52.xxx Tarih : 23.04.2005 11:32:37
Ben şuan Marmariste çalışıyorum,ama memleketim den de kopmadım Ben 37yaşındayım Bizim memleketehersene mutlaka fidan dikiliyor; ama dikkatimi çeken taraf şudur! Bizim ilkokulda iken fidan diktiğimiz yerlere hala fidan dikilmektedir özellikle yerel basınımızdan önemle ricam odur ki! fidan dikmek çocuk yapmaya benzer,herkes çocuğuna sahip çıkmalı.yeni doğan çocuğa bakım olmazsa ölür gelin çocuklarımızı yaşatalım onların bakımını da üstlenelim dikilen herbir fidanın varolduğu sürece ayrıca sevap kazandırdığını da hatırlayalım Memleketimin insanlarına saygılarımla Nida ŞAHİN