18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

GTSO'da şok gelişme

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası ’nın 12 kişilik meclis gurubunu belirlemek üzere Altı gurup arasında yapılan oda seçimleri, cumartesi günü Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

19 Mart 2005 Cumartesi günü erken saatlerde başlayan seçimlerde en son oyu Naci Tuncer kullandı. 16:30 civarında biten oy kullanma işlemi kanuni sürenin dolumuna kadar, oy sandığı açılmadı.

Gümüşhacıköy Ticaret ve sanayi Odasında yapılan seçimlerde iki liste çıkmasına rağmen sorunsuz bir seçim yapıldı.

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı ve oda üyelik görevini yerine getiren üyelerin oy kullandığı meclis gurup seçimlerinde altı guruptan 12 kişilik Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası meclisi belirlendi.

12 kişilik Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyeleri; Kenan Karataş, Sadık Taştan, Naki Bahar, Yusuf Ekiz, Musa Alpaslan, Yaşar Alpaslan, Can Keleş. Adnan Aslan, Aziz Bilgen, Selim Ceylan, Mustafa Karadağ, Cemal Akkaya, meclis üyeliğine seçildi.

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri bir hafta sonra 25 Mart 2005 günü ,yapılacak olan toplantıda oda yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanını seçecek. Bu hafta meclis seçimlerinin heyecanı yaşanırken, gelecek hafta Yönetim Kurulu seçiminin heyecanı yaşanacak.

ŞOK GELİŞME

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı ve oda üyelik görevini yerine getiren üyelerin oy kullandığı meclis gurup seçimlerinde altı guruptan 12 kişilik Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası meclisi 19 Mart Cumartesi günü belirlenmişti.

12 kişilik Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyeleri; Kenan Karataş, Sadık Taştan, Naki Bahar, Yusuf Ekiz, Musa Alpaslan, Yaşar Alpaslan, Can Keleş. Adnan Aslan, Aziz Bilgen, Selim Ceylan, Mustafa Karadağ, Cemal Akkaya, meclis üyeliğine seçildi. Gümüşhacıköy Ticaret ve sanayi Odasında yapılan seçimlerde iki liste çıkmasına rağmen sorunsuz bir seçim yapılmıştı . İkinci listede sadece 2. gurup üyelerinin kazanması ile şok gelişme seçim kuruluna itiraz edildiği için bu gün seçimler iptal edildi. İtirazı Yusuf Ekiz’in bulunduğu, İkinci listeden yapıldığı açıklandı.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 11:05:05
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 10:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?