24
Nisan
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Gümüşhacıköy'e 'duble yol' müjdesi

AK Parti İlçe Divanı toplantısı gerçekleşti. Gümüşhacıköy Cem Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya, AK Parti milletvekillerinin yanısıra, belediye başkanları ve köy muhtarları da katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ömer Faruk Yavuz, iktidara geldikleri günden beri çok önemli değişimlerini yaşandığını, bu olumlu değişimlerin, ilçede de hissedildiğini söyledi.

İlçenin en büyük sorunu olan çamurlu yolları, belediyenin de desteği ile düzelttiklerini ve Anadolu Lisesi'nin 60 öğrenciye daha iyi eğitim imkanı sağladıklarını hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Tüm köylerimizin sorunları ile ilgileniyoruz. İlçenin sorunlarını sırasıyla halledeceğiz.
Yaylalarımızın çoğuna elektrik hizmeti gitti ve tamamı 2005 ’te bitecek. Anadolu Lisesi geçici yerinde eğitim vermekte. Veraset sorunu halledildiğinde 2005’te ana binasına geçecek.
2005 yılında Merzifon -Gümüşhacıköy duble yol çalışmaları başladı ve 2005 yılında inşallah bitecek."

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, Amasya Milletvekili Hamza Albayrak, Amasya Belediye Başkanı İsmet Özaslan, Amasya AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, Merzifon AK Parti İlçe Başkanı Hamza Demir, Çorum AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal, Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ömer Faruk Yavuz, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Köy ve Mahalle muhtarlarıda katıldı.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 11:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?