24
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Okula konferans salonu

Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nun alt katında bulunan müsait alan değerlendirilerek, konferans salonu haline getirildi. Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail UYSAL, okul aile birliği üyelerinden Gülnur PEHLİVAN ve diğer üyelerinde katkılarıyla yapılan konferans salonunun açılışı, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla yapıldı.

Konferans salonunun açılışına Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürleri ve daire amirleride katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra Kemalpaşa ilköğretim Okulu Müdürü Namık CİVEK konuşmasında, “Okula kazandırılan bu konferans salonu büyük bir ihtiyacımızı gidermiştir. İyi bir eğitim sağlamak amacıyla özverili bir şekilde çalışan eğitimcilerimizin yapılacak panel ve etkinliklerde öğrenci ile iletişim kolaylığı sağlayacağına inandığımız bu konferans salonun açılışına katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum. Belediye başkanı ismail Uysal , okul aile birliği üyelerinden Gülnur PEHLİVAN’a ve diğer üyelere katkı ve desteklerinden dolayı minnetle teşekkür ediyorum.” dedi

Gümüşhacıköy Kaymakamı İ.Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı ismail Uysal , yaptıkları konuşmada genel olarak, Böylesi güzel bir konferans salonunun yararlı ve örnek bir çalışma olduğunu ,Böyle bir yapının hazırlanıp katkı ve destek vererek çalışmalara yardımcı olanlara teşekkürlerini sundular.
Program devam ederken Kemalpaşa okulu öğrencilerini de, hazırlamış oldukları öğretmen sevgisi ile ilgili öğretmen isimli küçük bir tiyatro gösterisi sergilediler.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 10:17:06
Güncelleme :14 Haziran 2005 Salı 10:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?