24
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Önce çağdaş eğitim, sonra çağdaş hizmet

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal, belediye personelini bilgisayar kurslarına gönderiyor.

Başkan İsmail Uysal , iyi hizmet anlayışında olmanın sorumluluklarını bilmek gerektiğini ve bunun içinde çalışanların bilgili elemanlar olması için bu kursların düzenlendiğini belirtti.

Gümüşhacıköy Belediye personel şefi Ali Nart ve tüm personel belediye hizmetlerinin günümüz teknolojisine uygun olması için Gümüşhacıköy Çok Programlı Lise’de verilen bilgisayar kurslarına katılıyorlar. Ayrıca kamu personeline 35 kişi resmi yazışma kuralları kursları veriliyor.

Gümüşhacıköy Çok Programlı Lise Müdürü Sedat Çin,“Akşamları verilen kurslarda
eğitimcilerimizin bilgisayar konusunda , gelişen teknolojiyi yakalayabilmek amacı ile burada bulunan kursiyerlere yardımcı olmaktadırlar. Bu sayede ilçemizde daha bilinçli kadro hizmet verecektir. Bu türde birçok kurslarımız devam etmektedir” dedi

Gümüşhacıköy Belediyesi Personel Şefi Ali Nart ise, “Başkanımızın talimatı ile tüm idari personelin katıldığı bilgisayar kursları daha verimli olmamızı sağlayacaktır. Bu imkanı sağladığı için önce Belediye başkanımız İsmail Uysal’a ve Çok Programlı Lise müdürümüz başta olmak üzere eğitimci arkadaşlara tüm personel adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 11:00:19
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 15:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?