23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Tekne gezisine davet

Sıla özlemi dost ziyaretlerle sınırlı kal mıyor. Gümüşhacıköy ilçesi doğumlu, lise yllarına kadar ilçede ve şu an İstanbulda yaşayan Ali Turgut’un kurduğu sitede (www.gumushacıkoyluler.com) tüm hemşehrilerini bir araya getiriyor.


Büyük bir organize ile yat gezisinde yüzlerce Gümüşhacıköylü bir arada olacak.

Yat gezisini düzenleyen tertip komitesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"Değerli Hemşerilerimiz
İstanbul Boğazı ve Adalar Pikniği etkinliğimiz son şeklini almıştır. Katılımcıların aydınlatılması için aldığımız kararları sizlere duyurmak istiyoruz.

İlk noktadan Hareket saatimiz, gün içerisinde daha çok beraber olmak adına saat 09.00 olarak belirlenmiş olup hemşerilerimizin gereken hassasiyeti göstereceklerini umuyoruz. Gecikme yada değişik nedenlerle gelememe durumunda,davetiyeleri temin ettiğiniz arkadaşla irtibata geçerek yardım alabilirsiniz

Hareket Noktaları ve Saati

Eminönü Eski Ticaret Odası Yanı Saat : 09.00
Kadıköy İskelesi Saat : 09.30

Her iki noktadan hareketle adalara hareket edilecek, Heybeli adada piknik için mola verilecektir. İsteyen katılımcılar piknik yapabilecekleri gibi serbest olarak adayı gezme imkanı da bulacaklardır.Geziye katılan hemşerilerimiz Piknik için gerekli malzemelerini yanlarına alabilecekleri gibi adalarda da değişik ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir. Piknik zorunlu değildir.

Tekne gezisi sırasında çay ve diğer ikramlarımız bizim tarafımızdan belirlenmiş personel tarafından sağlanacaktır. Ancak çay servisinin self servis olması daha uygun olacağı düşünülmüştür.

Tekne gezisi sırasında yapılacak bazı faaliyetlerde sessizliği sağlamak, çocuklarımızın herhangi bir şekilde zarar görmesini önlemek için ailelerimize görev düşmektedir. Adada vereceğimiz mola esnasında denize girmenin tehlikeli olacağı düşünülmektedir. Mümkün olduğu kadar herkesin birbiriyle iletişim halinde olması, geri dönüşte unutulan kişilerin olmaması açısından önemlidir.

Tekneye binerken davetiyeleri görevli arkadaşlara göstermeniz emniyetimiz açısından gerekmektedir. Genellikle bu tür gezilerde aramıza sızmak, yada bizlerden biriymiş gibi katılıp gezimize iştirak etmek isteyenler olacağı muhakkaktır. Bu nedenle görevli arkadaşlarımıza gereken kolaylığı göstermenizi önemle rica ediyoruz.

Gezimizdeki ana amaç İstanbul ve çevresindeki Gümüşhacıköylülerin tanışması ve kaynaşması olduğunu unutmadan, sitede sağladığımız birlikteliği, eğlenceli hale getirmek için, hepimizin elimizden gelen gayreti göstereceğimize inancımız tamdır....Davul zurnamızla, müziğimizle coşarken ölçümüzü kaçırmayacağımızı hep birlikte göstereceğiz. Hacıköylülük ayrıcalıktır, Hacıköylülük güzelliktir. Bunu sadece İstanbul’a değil Tüm Türkiye’ye duyurmanın değişik adımını hep beraber atalım. Dostluğumuzun ve birlikteliğimizin sanal değil tam tersine gerçek olduğunu cümle aleme hep beraber duyuralım.

Bu organizasyonda canla başla çalışan, uğraşan tüm hemşerilerimize, gençlerimize, arka planda desteğini hiç esirgemeyen değerli dostlarımıza, dahası bizden uzak olup ta gönlü yüreği bizlerle olan tüm Gümüşhacıköylülere teşekkürlerimizi, saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz."

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 10:14:15
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 20:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?