22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Tiyatro şöleni

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal’dan büyük jest. Özveri ile getirtilen tiyatro hem öğrencileri, hemde ilçe halkını mutlu etti. Gösterim ilgiyle izlendi.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal tarafından organize edilen ve ücretsiz gösterime sunulan Necip Fazıl Kısa Kürek ‘in tiyatro oyunu “ ÇİLE” oyunu Samsun Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelendi.

Gümüşhacıköy Cem düğün salonunda , 29 Mart Salı günü ,Necip Fazıl Kısa Kürek ‘in tiyatro oyunu “ ÇİLE” oyunu nun yönetmenliğini Salih Birinci’nin yaptığı oyunu öğleden sonra öğrenciler büyük beğeni ile izledi. Aynı günün akşamı ilçe halkının yoğun katılımı ile aynı oyun tekrar sahnelendi.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal , tiyatronun çok güzel , kültürel etkinlik olduğunu belirterek, geçen senede “baba” adlı oyunla ilçe halkının tiyatro ile tanışmasını sağladıklarını ve bu tür etkinliklerin yapılması gerektiğini vurguladı. Hizmet anlayışının her yönü ile yürümesi gerektiğinide belirten Uysal, ilçenin hiç bir konuda eksikliğinin kalmaması ve kültürel faaliyetlerle tanışması gerekli olduğunu ve hizmetlere devam ettiklerini belirtti.Tiyatro oyununa katılanlar arasında Belediye Başkanı İsmail Uysal ve daire amirleride ilgi ile izledi.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 11:30:18
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 11:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?