22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHACIKÖY - AMASYA

Uysal: En büyük eksiğimiz yatırım

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal, ilçenin en büyük sorununun, yatırım eksikliği olduğunu söyledi. Uysal, Cem Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantı da belediyenin durumu hakkında bilgi verdi.

Uysal, göreve başladığı günden itibaren verilen sözleri tutabilmek için çalıştıklarını söyledi.

İlçenin, Teşvik Yasası kapsamında olmasına rağmen sanayi yönünden atılım yapamadığını dile getiren Uysal, bunun büyük bir eksiklik doğurduğunu dile getirerek, yine de bu konuda umutlu olduklarını söyledi.

Uysal, şöyle devam etti:

"Bilmelisiniz ki, şu ana kadar bir çok girişimlerde bulunduk ve bizi engelleyen ise, ilçemizin sanayi bakımdan gelişmemiş olması bu güne kadar organize sanayinin ilçeye kazandırılmamış olması.. Bu tür sıkıntıları atlatacağımıza ve ilçemizin konum itibarı ile mükemmel yatırmlara imkan sağlayacağı inancındayım. İlçemizin her metrekaresini ekiplerimizle gezerek yapılması gereken çalışmaları tesbit ettik. Bazı sokaklara girmenin imkansız olduğunu ve hiç hizmetin gitmediğini gördüm çalışmalarla düzelttik. Artıkabat’ı, Hacıyahya’sı, Cumara’sı, Çay Mahallesi, Adatepe'si , kısaca köyleri, mahalleleri ile bir bütün olan ilçemizin bütünlüğünü sağlayarak eşit hizmet dağılımı yaptık. Birlik ve beraberlik içinde ilçe mizin kaderini de ğiştirmeliyiz ve bizler değişecek diye vaad ettiklerimizi gerçekleştiriyoruz ve yatırımcılar bekliyoruz. Organize sanayimize de kavuşacağız ve gençlerimiz işsiz kalmayacak buna gönülden inanıyorum“

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 10:34:45
Güncelleme :25 Ocak 2005 Salı 11:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?