24
Mayıs
2024
Cuma
TAŞOVA - AMASYA

Çekiçli hırsız hastanelik etti

ÇEKİÇ MAĞDURU KUYUMCU HASTANELİK OLDU

Amasya'nın Taşova ilçesinde işyerine girerek hırsızlık yapan bir şahıs tarafından darp edilen kuyumcu Ali Aydın, 5 gündür tedavi altında tutuluyor.

10 gün önce meydana gelen hırsızlık olayında başına aldığı çekiç darbeleri sonucu yaralanan ve Taşova Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Ali Aydın, kati rapor almak için gittiği Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde yapılan ileriki tetkikleri sonucu acilen tedavi altına alındı.

Aydın'ın yapılan tetkiklerinde kafatasında çatlak olduğunu tespit ettiklerini belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Faruk Tonga, hastaya tedavi uyguladıklarını ve tedavisinin birkaç gün daha devam edeceğini dile getirdi.

Olayın gerçekleşmesinin ardından 5 gün sonra kati rapor almak için Amasya il merkezine geldiğini ve müracaat ettiği hastanede yapılan tetkiklerinin ardından tedavi altına alındığını belirten Ali Aydın ise, "Hastaneye yatmadan önce başım çok ağrıyordu. Tedavinin ardından durumum çok iyi. İşyerimi soyarak beni yaralayan şahsı hiç affetmeyeceğim. Daha ciddi bir durumla da karşılaşmadığım için Allah'a şükrediyorum" diye konuştu.

Hırsızı yakalayana altın hediye edeceği vaadinde bulunduğunu belirten Aydın, "Hastaneden çıkar çıkmaz bunu yerine getireceğim. Hırsızı yakalayan polis arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın'ın işyerine giren Mustafa Dumlu, Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir süre önce yakalanmış ve çıkartıldığı adli makamlarca cezaevine gönderilmişti. Mustafa Dumlu, nişan hazırlığında iken Taşova'da çaldığı 9 adet bileziği Erbaa'da bir kuyumcuda bozdururken güvenlik kameralarına takılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 17:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?