18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAŞOVA - AMASYA

Kuyumcudan çekiçli soygun

KUYUMCUDAN ÇEKİÇLİ SOYGUN

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir kuyumcu dükkanına giren şahıs, işyeri sahibinin başına çekiçle vurup işyerinden aldığı 3 adet bileziklerle kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Taşova merkez Yeşilırmak Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki Aydın Kuyumculuk'ta meydana geldi. Kuyumcuya gelen zanlı, iş yeri sahibi Ali Aydın'a (57), bileziklerin fiyatını sordu. Bilezikleri gösteren Aydın'ın başına iki kez çekiçle vuran zanlı, 3 bileziği alarak kaçtı. Yaralanan kuyumcu ise vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

4 çocuk sahibi Ali Aydın, "Bir vatandaş müşteri gibi işyerime geldi ve üçlü burma bileziklerin fiyatını sordu. Üç bileziği numune olarak gösterip gramlarının farklı olduğunu söyledim. Elimdeki bileziği aldı ve başıma sert bir cisimle vurarak meydana doğru kaçtı. Peşinden kovalamaya çalıştım. Beni hastaneye kaldırdılar, başıma çok sayıda dikiş atıldı. Hırsızlığı yapan şahsı gören, yakalayana bir adet üçlü burma bilezik hediye edeceğim" diye konuştu.

Hırsızı daha önce tanımadığını belirten Ali Aydın, Taşova Emniyet Amirliği'nde olayla ilgili ifade verdi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KUYUMCUDAN ÇEKİÇLİ SOYGUN
KUYUMCUDAN ÇEKİÇLİ SOYGUN
KUYUMCUDAN ÇEKİÇLİ SOYGUN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 16:29:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 17:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?