18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAŞOVA - AMASYA

Yağış kaza getirdi: 1 yaralı

KAMYON İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Amasya'nın Taşova ilçesinde kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazada kamyonun teknesindeki tavukların bir kısmı yol saçılarak telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Amasya'dan Erzurum istikametine giden Ömer Koçak idaresindeki 25 AP 202 plakalı kamyon, Amasya'nın Taşova ilçesi civarında geç saatlerde yağan aşırı yağmurdan dolayı yolun kayganlaşması nedeniyle karşısına çıkan Aslı Öz idaresindeki 05 EE 290 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonucu 25 AP 202 plakalı kamyon yan yatarken, kamyonun teknesindeki tavuklar etrafa dağıldı ve tavukların bir kısmı olay yerinde telef oldu. Kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsü Aslı Öz Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kamyon sürücüsü Ömer Koçak ile yanındaki Adem Güler kazadan yara almadan kurtuldu.

Çorum'dan Erzurum'a tavuk götürdüğünü, Taşova civarında karşısına aniden bir araç çıktığını belirten Ömer Koçak, aracının yaklaşık 8 bin TL'lik hasar gördüğünü, telef olan tavuklarından ötürü ise yaklaşık 6 bin TL'lik zarara uğradığını kaydetti.

Kazada yola saçılan tavuklar trafik polisleri tarafından yolun kıyısına kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMYON İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 1 YARALI
KAMYON İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 1 YARALI
KAMYON İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 1 YARALI
KAMYON İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 12:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?