28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Aktütün Gazisi'nden ziyaret

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na 3 Ekim tarihinde teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçirdiği operasyon sonrası sağ ayağını kaybeden piyade komando onbaşı Bayram Yıldırım, baba ocağı olan Artvin’in Yusufeli ilçesini ziyaret ederek sevenleri ile hasret giderdi.


İlçeye bağlı Yüncüler köyüne giden Bayram Yıldırım’ı Yusufeli Belediye Başkanı Yusuf Sağlam, akrabaları ve köylüleri karşıladı. Memleket hasretini dindirmek için Yusufeli’ne geldiklerini belirten Yıldırım, kendisine “Geçmiş olsun” dileğinde bulunan herkese teşekkür etti. Babası Mehmet ve annesi Esma Yıldırım ile köyüne gelen Bayram Yıldırım’ın bir süre köyünde kalacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 14:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra tamas IP: 85.108.16.xxx Tarih : 13.11.2008 19:03:56

öncelıkle bayram kardeşimize allah şifa versın zor olsa bu gunlerı anlatacaksın inş gazılık unvanını ıyı taşırsın gururla bir eşit eşi olarak 14 yıldır yusufelılı olarak kımseyı görmedık yanımızda mezarlığa bıle bakım yok inş bu göstermelık olmaz bu göruntuler kardeşim allah yolun açık etsın verılen butun hakklarıın takıp et çünkü bedelını ödedın hak etmeyen rahat yaşarken bızle can vererek sen ayağını verdın bu vatana ama kımler anlarkı senı inş kımsenın yureği yanmaz bundna sonra ateş düştüğü yerı yakıoy sadece bu gerçek