28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Artvin basketbolüne yeni kan

Artvin Belediye Spor Kulübü Yöneticisi Uğur DELİKANLI ; Yeni transfer Murat GEL 'in takıma katılmasıyla daha da güçlendiklerini, transferlerin bitmeyeceğini, amaçlarının 2. Lige çıkmak ve Basketbol sevgisinin Türkiye'nin en ücra köşesinde de sevdirmek olduğunu söyledi.

 



Ayrıca Murat'ın transferinde yardımcı olan Süha Hoca, Hakan Hoca ve Fethiye Spor hocası Çetin Hocaya teşekkür etti. 

Artvin sevindi

Basketbol takımımız bu hafta sonu Pazar sporla yaptığı hazırlık maçını 47-83 kazandı.Takımımız maça Oğuz, Efe,Savaş,Ahmet,Barış ilk beşiyle başlarken Pazar spor maça Özgür,Murat,Gökmen,Ali,Neşet ilk beşiyle başladı.



Takımımız uzun ve güçlü oyuncuları ile iki pota altını da çok iyi kullanarak kolay sayılarla farkı açtı.Farkın açılmasıyla Artvin Belediye Spor takımının antrenörü Önder ÇAKMAK genç oyuncularına şans tanıdı.

3 KASIM 2007 Cumartesi günü saat 16.00’da Artvin de bir hazırlık maçı daha yapacak olan takımımızda transfer çalışmaları devam etmektedir.Önder ÇAKMAK yaptığı açıklamada bir beş numara alarak transferi bitireceklerini belirtti.

Külüp başkanımız Zafer İNCE ise takımın oyunundan memnun olduğunu belirtip Pazar spor yönetiminin gösterdiği dostça ilgiden dolayı tüm Pazar spor yönetim ve halkına teşekkür etti.

 

artvin belediyesi
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 12:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAŞAR ERZİNCAN IP: 195.112.144.xxx Tarih : 31.12.2007 13:33:09

sn. Uğur bey futbolu kalkındıramadık bari inşaalah basketbolda başarılı olursun artvin belediyesi basketbol takımına başarılar dilerim ayrıca belediye başkanımıza da spora katkılarından dolayı teşekkür ederim.murgul