28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Artvin'e üniversite

AK Parti Artvin Milletvekili Orhan Yıldız, 2007 yılında Artvin’e üniversite kurulması için çalışacaklarını söyledi. 

Bayram ve yeni yıl tebriki için ilçeleri dolaşan Milletvekili Orhan Yıldız, Yusufeli’de gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. AK Parti ilçe teşkilat binasında partililerle bayramlaşan ve yeni yılı kutlayan Milletvekili Yıldız, esnafı da ziyaret etti. Milletvekili Yıldız yaptığı açıklamada, Türkiye’de sokak çocuğu olmayan tek ilin Artvin olduğunu kaydetti. 2007 yılında Artvin’e üniversite kurulması için çalışma yapacaklarını anlatan Yıldız, Türkiye’de okur-yazar oranı en yüksek ilin de Artvin olduğunu kaydetti. 

2007 yılında iki önemli seçimin yapılacağını vurgulayan Yıldız, Köydes projesi ile tüm köylerin altyapı sorunlarının ortadan kaldırıldığını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 12:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal Kiliclioglu IP: 217.224.128.xxx Tarih : 13.01.2007 20:39:38
zannedersem secim yaklasiyor millet vekilleri vaatlerde bulunmaya basladilar bügüne kadar niye yapilmamiski simdi yapilacak diye milletin umutlariyla ugrasiyorlar.artvinde üniversite yok havaalani yok otoyol yok tren yolu yok baska illerden artvin insaninin neyi noksan acaba , baraj yapmayla is bitmiyor artvine hizmet edemeyenlere artvinli secimlerde sonsuza kadar baraj kurar .