19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Artvinlilere, Şeşen konser verecek

Zonguldak Artvin ili Sosyal Yardımlaşma Derneği, düzenlediği etkinlikle besteci ve yorumcu Efkan Şeşen’i ağırlayacak. Düzenlenen etkinliğin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek.


Artvin ili Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, beste ve yorumcu Efkan Şeşen’nin katılacağı etkinliğe tüm Artvinlileri ve Zonguldaklıları davet etti. Etkinliğin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini belirten Bekaroğlu, “Artvin İli Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak 1990 yılından buyana Zonguldak’ta çeşitli etkinliklerde bulunuyoruz. Üyelerimizi, dostlarımızı ve tüm halkımızı kucaklayan, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerimize olan katılım her zaman bizleri mutlu etti.

Etkinliklerimiz sadece eğlence amaçlı olmayıp her zaman dayanışma düşüncesine hizmet etmiş ve öncelikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı vermek amaçlanmıştır. Derneğimiz, üyelerimiz ve gönüllerimizin yanı sıra, yaptığımız etkinliklerden sağlanan gelirler ile geçtiğimiz yıllarda öğrencilere imkanlarımız ölçüsünde burs verdik. Yine bu amaçla çalışıyoruz. Bu çerçevede yeni bir etkinliğimiz daha olacak. Özgün müziğimizin usta bestecisi ve yorumcusu Efkan Şeşen’i Zonguldak’a getiriyoruz. Efkan Şeşen ve arkadaşları, 22 Kasım 2008 Cumartesi günü saat 19:00 da, Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer salonunda bir müzik dinletisi sunacaklar. Tüm Zonguldak halkını Efkan Şeşen konserine davet ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?