19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Bakan Çelik hasret gideriyor

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Artvin'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, baba ocağı Yusufeli ilçesinde hasret gideriyor.

Kaçkar Dağları eteğindeki Sarıgöl köyündeki turistik tesisleri gezen Bakan Faruk Çelik, Yusufeli'nin doğal güzellikleri ile önemli bir turizm merkezi olduğunu söyledi.

Yusufeli'ne yerli turistlerden çok yabancı turistlerin ilgi gösterdiğini ve bu güzelliklerin fazla bilinmediğini kaydeden Bakan Çelik "Bu sezon toplam 100 bin turistin geldiğini arkadaşlar ifade ettiler. Türkiye'de büyük şehirlere bu kadar turist gelmediği bir gerçek. Bu şunu gösteriyor. Özellikle dağ turizmi yayla turizmi doğal
güzellikler natural bitkiler hasılı insanın özünden aradığı düşlediği şeyler içinde bulunduran ilçemiz, havasıyla suyuyla, balıyla peteğiyle, aklınıza gelen tüm hayvansal gıdalarıyla Yusufeli gerçekten marka olmaya namzet bir ilçemiz. Bu güzellikleri görmeleri gerekiyor" dedi.

Yusufeli Belediyesi'ni ziyaret eden ve MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Sağlam'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Bakan Çelik, Yusufeli Bal Üreticileri Birliği'ni de ziyaret ederek karakovan ballarından tattı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 16:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?