19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Başkan Recep Temur

Artvin’in Şavşat ilçesinin tanıtımına önemli katkılarda bulunan Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığına Recep Temur seçildi.


Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Recep Temur başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine de Süleyman Çelik, Elfaz Topçu, Ali Naci Yıldız, Gündüz Atabek, Zafer Güngüt ve Ahmet Çabuk getirildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Recep Temur, derneğin yeniden yapılanma süreci içerisinde olduğunu belirterek kendilerine bir yol haritası çizmekle işe başlayacaklarını söyledi.

Şavşat kültürünün yaşatılması, tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda çalışmalar içinde olacaklarını kaydeden Temur, “Şavşat’ın turizme açılabilmesi için turizm konusunun iyi bir şekilde değerlendirilmesine ve ilçemizin bu sektörden pay almasına çalışacağız. Bu konuda yeni proje ve çalışmalarımızı ilçe halkıyla birlikte geliştireceğiz” diye konuştu.


Başkan Temur, ilçenin kalkınmasının turizm sayesinde olacağını vurgulayarak herkesi derneğe üye olmaya ve dernek çalışmalarına katılmaya çağırdı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 15:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?