28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Başkan Topaloğlu'nun aracına kurşun!

Artvin'in Hopa ilçesi Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu'nun evinin önünde park halindeki özel aracı kurşunlandı.

Yıldız Kent bloklarında oturan Topaloğlu'nun park halindeki 61 DK 005 plakalı özel aracına, saat 02.30 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, tabancayla ateş edildi. Saldırıda 5 kurşunun isabet ettiği aracın camları kırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, topladığı boş kovanları kriminal incelemeye göndererek, soruşturma başlattı.

ÖDP'li Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Bizim tek amacımız var, o da Hopa'ya her açıdan hizmet edebilmektir” dedi.

Daha önce Arhavi Belediye Başkanı Musa Ulutaş'ın başına benzer bir olay geldiğini hatırlatan Topaloğlu, şunları söyledi:

“Benzer bir olayı benim de yaşamam, şahsımı ve ailemi üzmüştür. Bu tür karanlık saldırılar bizlerin çalışma azim ve şevkini asla kırmayacaktır. Ümit ediyorum ki bu karanlık saldırının fail ya da failleri en kısa sürede adalet önüne çıkartılır. Ziyaret eden ve telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten bütün yurttaşlarıma, dostlarıma, mülki erkana, yerel yöneticilere ve siyasiler ile sivil toplum örgütü başkan ve temsilcilerine de teşekkür ediyorum.”

AA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 18:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilbeyi IP: 88.247.37.xxx Tarih : 13.06.2008 13:18:05

çok enteresan olaylar zinciri.Önce CHP li belediye başkanına sonra ÖDP li belediye başkanına yapılan bu hareket acaba gündemde de olduğu üzere cepheleşme peşinde olan birilerimi var veya kendi kendilerini sisteme kabul ettirmek için kurulmuş bir tezgah mı? Artvin'de yıllardır sükünet sürmekte iken bu zamanda bu olaylar açık bir şekilde provoksayon olduğunu göstermekte bence.Hangi yönden düşünürsen düşün kesinlikle provokasyon.