28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Bayar Şahin'den yeni albüm

Artvinli sanatçı Bayar Şahin "Nalia" isimli yeni albümünü Bursa'da düzenlenen gecede tanıttı.

Kültür Park'taki Altın Ceylan Tesisleri'nde düzenlenen albüm tanıtım gecesine Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in yanı sıra çok sayıda Artvinli katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Karadenizli sanatçı, Türkiye'de 4. albümünü çıkarttığını belirterek, "Bir albümde Gürcistan'da var. Bugüne kadar 5 albüm yaptık. 9 aylık emekten sonra son albümü çıkarttık. Bursa benim için önemli bir kent. Karadenizlilerin yoğun olduğu, Artvinlilerin yoğun olduğu bir kent. Onun için bu tanıtımın Bursa'da olmasını tercih ettik" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu'nun yerinin dolmasının mümkün olmadığını söyleyen Şahin, "Onun yeri dolmaz. Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum ve 20 yıllık sanat hayatımda hep aynı çizgide yürüdüm. Bu konsepte albümlerimi yapıyorum. Kazım Koyuncu kendi çizgisini çizdi ve gitti" diye konuştu.

Bayar Şahin, hayranları için CD ve kaset imzaladıktan sonra yeni albümünden şarkılar söyledi. Salondaki dinleyiciler sanatçıyı uzun süre alkışladı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 13:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ERTOKAN IP: 88.239.36.xxx Tarih : 13.12.2007 19:28:29

Değerli yöremizin sanatçısı Bayar Şahin,yaptığınız yeni albümden dolayı sizleri kutlar ve teşekkürlerimizi sünarız.Hayırlı uğurlu olsun.Her zaman ve her yerde başarılar sizlerle olsun.Saygı ve sevgilerimle.