19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Bozat'tan judoculara destek sözü

Antalya'da önceki hafta önce düzenlenen Yıldızlar Judo Şampiyonası sonrasında Artvinli sporcuların elde ettiği başarılar Judo ve Kuraş Federasyonu’nun da dikkatini çekti.

Şampiyonada 38 ilden toplam 611 sporcu madalya için mücadele ederken, 7 sporcu ile Artvin Orman Spor Kulübü’nün temsil ettiği Artvin’e 48 kiloda Yeter Şimşek ile Türkiye ikinciliği, 55 kiloda erkeklerde Onur Atan ile Türkiye beşinciliği kazandırdı.

Şampiyonanın ardından Artvin’e gelen Judo ve Kuraş Federasyonu Genel Sekreteri Özdemir Bozat , Artvin'e tam destek sözü verdi.

Sorunları yerinde dinlemek için Trabzon, Rize ve Artvin illeri kapsayan inceleme kapsamında Artvin'e gelen Judo Federasyon Genel Sekreteri Özdemir Bozat ve Gençlik Spor İl Müdürü Kadir Dalkılıç ve takıma destek veren Orman Bölge Müdürü Mustafa Meydan'ı ziyaret ederek kurulması planlanan Yetiştirme Yurdu’nda incelemede bulundu.

Genel Sekreter Bozat, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Dalkılıç, Spordan Sorumlu Şube Müdürü Uğur Bozkaya, milli takım antrenörü Ramazan Öztürk Antrenör Umut Aydın’dan sorunları dinledi. Bozat, yer sorunu dışında her alanda bu spor dalında tam destek sözünü verirken.bu spor dalına destek veren Orman Bölge Müdürü Mustafa Meydan'a da katkılarından dolayı teşekkür edildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 10:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?