19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Diyanet Sen'den imamlara plaket

Artvin’in Şavşat ilçesinde emekli olan imamlara plaket verildi.

İlçe Müftülük lokalinde her ay rutin olarak yapılan hizmet içi eğitim amaçlı toplantı sonrası Diyanet Sen İlçe Temsilciliği tarafından emekli olan 3 imama plaket verildi. Diyanet Sen İlçe Temsilciliğine yeni seçilen Başkan Erol Kara, İlçe sekreteri Veysel Aydin, İlçe Teşkilat ve Mali Sekreter Ömer Bulut Müftülük lokalindeki toplantı sonrası hazırlamış oldukları plaketleri emekli olan imamlar Cavit Aydin, Selahaddin Aslan ve Ensar Kör’e takdim ettiler.

Plaket töreninde duygulu anlar yaşandı. Emekli imamların yapmış oldukları veda konuşmaları herkesi etkiledi. Yapılan konuşmalar sonrası İlçe Müftüsü Bayram Karar emekli olan imamlara emekliliklerinin sağlık ve huzur dolu geçmesini temenni ederken şu ana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Diyanet Sen İlçe sorumlusu Erol Kara da, konuşmasında “İlçede birlik beraberlik için ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Gençlerimizi spora teşvik edip, yaz Kur’an kurslarında okuyan çocuklarımız arasında turnuvaları düzenlenmesine destek vereceğiz. Ayrıca şehit ailelerine, yetimlere, engellilere yardımcı olacağız. Din görevlilerinin haklarını savunacağız.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 14:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan KOCA IP: 78.178.2.xxx Tarih : 24.03.2008 20:48:19

Öncelikle emekli olan hocalarımıza bundan sonraki yaşamlarında sıhhat ve saadetler dilerim.Emeklilikleri hayırlı olsun. Asıl değinmek istediğim konu Erol Kara ile ilgili.Erol hocam Kireçli Köyü'nde çalışırken gençleri spora teşvik eder,kahvehanelerden uzak tutmaya çalışırdı.(Azmı top oynadık Zurabulda).Haberde okudum ki sendika temsilcisi olmuş.Kireçli'deki uygulamalarını ilçede de devam ettireceği izlenimini aldım.İnşallah herşey gönlünce olur Erol Hoca;başarılarının devamını dilerim.