28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Eğitim -Sen üyeleri buluştu

Artvin’in Şavşat İlçesi'nde Türk Eğitim -Sen Şubesi üyeleri ve aileleri, düzenlenen yemekte bir araya geldiler. 

Şavşat Türk Eğitim- Sen Temsilciliği tarafından organize edilen yemekli sohbet toplantısı İs - Ba Pastanesinde yapıldı. Yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Behzat Emin, Türk Eğitim- Sen Artvin Şube Başkanı Nizamettin Torun, Yusufeli Temsilcisi Kemal Akyürek, İl Denetleme Kurulu Üyesi Taner Kara, Şavşat Temsilcisi Yaşar Tekin, Eğitim -İş ve Eğitim -Sen'in temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, yemek öncesi bir konuşma yapan Türk Eğitim- Sen Şavşat temsilcisi Yaşar Tekin, öğretmenlerin ve eğitim camiasının yaşamış olduğu zorluklara değindi. 

Türk Eğitim -Sen Artvin Şube Başkanı Nizamettin Torun da, sendika çalışmalarından söz ederek, yetkili ve sorumlu sendikacılık anlayışıyla, eğitim çalışanlarının problemlerinin bir an önce çözülmesinin ülke geleceği bakımından önemini vurguladı. Ayrıca 81 ilden 90 Şube Başkanı ile 23 Kasım'da Ankara’da 'Geleceğe Yürüyoruz' adını verdikleri yürüyüşle ilgili bilgiler sundu. 

Katılımcıılar daha sonra Şavşat Çok Programlı Lisesi öğretmeni Hüseyin Türker'in saz ve türküleriyle eğlendiler. Birlik ve beraberlik mesajlarıyla geçen yemekli eğlence sonunda Şavşat Türk Eğitim- Sen Şavşat Temsilcisi Yaşar Tekin, Artvin Şube Başkanı Nizamettin Toruna ve diğer misafirlere Şavşat’la ilgili hazırlanmış olan, köylerinin tamamının bir arada olduğu, genel görüntülerin yanı sıra örf adet ve kültürünün, bütün tarihi eserlerinin, turistik yerlerinin içerik olarak 10 saatlik bir görüntünün bulunduğu Şavşat CD takımını hediye etti.
iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2006 Pazar 09:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?