19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

En anlamlı anneler günü ziyareti

Anneler Günü münasebetiyle, Artvin S.S 11 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mikail Yılmaz ile kooperatif şoförleri,10 yıl önce trafik kazası sonucunda boyun felci olan ve solunum makinesine bağlı, yatalak hasta olarak hayatını sürdüren İsminaz Özer'i (38), ziyaret edip, çiçek vererek anneler gününü kutladılar. 

Ziyarette bir konuşma yapan Artvin S.S 11 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mikail Yılmaz,” Elim bir trafik kazası sonucunda boynundan felç olan, solunum cihazına ve yatağa bağlı hayatını sürdüren annemizi, bu anlamlı günde kooperatif şoförleri olarak ziyaret ederek hastamızın anneler gününü kutlayarak ona moral vermeye çalıştık. Bir hasta ile Allah arasında bir perde yoktur. Bu hastamızı tüm Artvinli şoförlerin bir annesi olarak kabul ediyoruz. Anne yüreği herkeste olsa, dünyada silah olmaz. Çünkü anne yüreğinde sevgi vardır, bu sevgi en büyük silahtır. İnşallah öncelikle hastamızı bu bodrum katından kurtarmak için tüm Artvinli şoförler ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Bu arada bir kamuoyu oluşturup gerekli makamlara müracaat ederek hastamızın bu sorununu çözmek için katkıda bulunacağız.” dedi. 

Ziyarete, S.S Artvin 11 Nolu Münibüsçüler Kooperatif Başkan Yardımcısı Murat Öztürk ile kooperatifin üyelerinden Hasan Sarayoğlu da katılarak hastanın anneler gününü kutlayarak, anneye moral verdiler.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 15:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?