28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Ertekin Çolak Murgul'u ziyaret etti

Meclisin tatile girmesinden dolayı AKP Milletvekili Ertekin Çolak tatillini memleketinde geçirmeyi tercih edip, İl yönetimince ve AKP ilçe teşkilatlarıyla birlikte ziyaret programı hazırladı.

29.08.2008 tarihinde bulunan Çolak, halkın sorunlarını, taleplerini dinleyerek yerinde incelemeler yaptı.

AKP Milletvekili Ertekin Çolak ,AKP ilçe teşkilat binasının açılışını yaptıktan sonra kamu kurum kuruluşları ve esnafları ziyaret etti.

Murgul çocuk yuvasını da ziyaret eden Çolak yuvadaki çocuklarla zaman geçirip, onları çeşitli hediyeler dağıttı.

Yuva ziyaretini tamamladıktan sonra Damar Belediye başkanı Sayın Yaşar İnal ile birlikte ETİ Bakır A.Ş.’ye ziyarette bulunan Çolak fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi edindi..

AKP Milletvekili Ertekin Çolak , Murgul için projelerini de şöyle özetledi…


İlçede uygun arazi bulunduğu takdirde gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra TOKİ ile birlikte ilçeye konut projesi üreteceklerini söyledi

Murgul için önemli projelerinden biri Köydes projeleriyle hizmet götürmek olduğunu belirten Çolak Murgul’dan Damar’a karayolu ağının yeniden projelendirilip daha kullanışlı ve daha sağlıklı bir yol için projeyi hayata geçirme çalışmaları olacağını da belirtti.

Ayrıca 2009 yılında Murgul Sevgi Evlerinin hizmete açılacağının haberini de verdi.

Artvin Çoruh Üniversitesine Rektör atanacağını ve ilçede Çoruh Üniversitesine bağlı olarak bir yüksek okul açılacağını söyledi.

10 saatlik ziyaret programını akşam 19.00 da bitiren Ertekin Çolak ilçeden memnun ayrıldı. 

Zehra Avşar/Murgul/KENTHABER
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 17:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?