28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Genç Kızılaycılar görev başında

Artvin’in Şavşat ilçesinde Kızılay Derneği tarafından ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara verilmek üzere getirilen yiyecek ve giyecekler genç Kızılaycılar tarafından ulaştırılıyor.

Şavşat Çok Programlı Lisesi’nin (ÇPL) Kızılay Kolu öğretmen ve öğrencileri Şavşat Kızılay Derneği’nden temin etmiş oldukları giyecek ve yiyecekleri kendilerinin tespit etmiş olduğu maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarına dağıtıyor. Titizlik içerisinde yapılan bu yardımlarda öğrencilerin gururlarının incinmemesi için büyük bir özen gösterildi. Elbiseleri alan öğrenciler mutluluklarını dile getirirken Kızılay kolunda görevli arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Şavşat ÇPL Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Yokuş ve Kızılay Kolu Rehber öğretmeni Dilek Aksakal, Kızılay’ın ve okullarında faaliyet gösteren Kızılay Kolu’nun çok iyi çalıştığını vatandaşları ve öğrenci arkadaşlarını memnun ettiklerini belirtiler. Kızılay Kolunda görevli öğrenciler ise “Arkadaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bildiğiniz gibi Kızılay’ımız bu yardımları sürekli yapmaktadır.”dediler.

Şavşat Kızılay Derneği Başkanı Mehmet Uzun da Şavşat ÇPL nin Kızılay Kolu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Kızılay Başkanı Uzun, Kızılay Kolu rehber öğretmen ve öğrencilerine Kızılay rozeti taktı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 14:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emir IP: 85.103.217.xxx Tarih : 19.01.2008 23:32:05

Şavşat ÇPL'li dostlarımı tebrik ediyorum. Yine de milleti önce yoksullaştırıp sonra sadakaya muhtaç eden sistemi ve uygulayıcılarını sorgulamalarını canı yürekten isterim.