19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Gondolda bağırmak yasak!

Yaklaşık iki ay önce açılan Luna park Hopa’ya değişik bir hareket kattı. Yeniliklere açık olan Hopa halkı luna parkı boş bırakmadı.

Fakat bağırma yasağın getirilmesi halkı şaşırttı. 


Artvin gazetesinin haberine göre Çocukların ve gençlerin uğrak yeri haline gelen luna parka akşam 10’dan sonra bağırma yasağının getirildiği belirtildi.

Luna parkın en gözde eğlencesi olan gondol gençlerinin rağbet gösterdiği bir eğlence aracı olmuşken belediye tarafından bağırma yasağı getirilmesi gençleri şaşırttı.Konu hakkında görüşlerini belirten gençler ise . ‘ Biz buraya eğlenmeye geliyoruz. Her yerde bir kısıtlamalara maruz kalıyoruz bari eğlence yerlerinde gönlümüzce eğlenelim. Bu yasağı duyduğumuzda güldük çünkü gondolda insanın bağırmaması imkansız. Burası luna park eğlence yeri deşarj yeri. Geceleri eğlenmek için burasını tercih ediyoruz. Eğlenmek için gidilen müzikli ve içkili yerlerde var ama biz burasını tercih ediyoruz. Geceleri restoranlarda ve diskolarda sabaha kadar şarkılı türkülü eğlenceler yapılırken Hopa halkı rahatsız olmuyor da bizim bağrışmalarımızdan mı rahatsız oluyor? Neden sadece buraya kısıtlama getiriliyor.’ Bu yasağa anlam veremeyen gençler bu konuşmanın yetkililere iletilmesini isteyerek ‘Hopa’da geçlerin güzel bir ortamda eğlenebileceği bir yer olmadığını ve yetkililer bu konuya ağırlık vermesinin gerektiğini belirtti.

Osman Emre Ergün
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 19:37:51
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 19:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?