28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

Hopa'da Aydoğan Asar dönemi

Artvin Hopa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aydoğan Asar görevine başladı. Hopa Emniyet Müdürü Selim Arıcı'nın Afyon Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından boşalan Hopa Emniyet Müdürlüğü'ne Aydoğan Asar atandı.



Hopa'nın çok güzel bir ilçe olduğunu belirten Asar, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Buradaki vatandaşın sorunlarını öncelik sırasına göre çözecek, emniyet görevlileri olarak bizlerin vazifesidir. Turizm etkinlikleri ile turizm hareketleriyle fuhuş ordusunun birbirinden net bir şekilde ayrılması lazım." dedi. Fuhuşun ilçenin imajına, insanların ailevi toplumsal yapısı ve aynı zamanda sağlığına zarar verdiğini ifade eden Asar, "Gelip giden yabancı trafiğini yasal çerçeve içerisinde kontrol altına almak için her türlü çalışma yapılacaktır. Vatandaşımızın polise olan güvenlerinin, polis halkla ilişkileri bağlamında artarak devam etmesi için tüm personelle birlikte her türlü çaba gösterilecektir. Polisimizin 24 saat boyunca görevi başında olduğunu vatandaşımızın çekinmeden herhangi bir tereddüde kapılmadan polisle irtibata geçebilir." dedi.

Polis Akademisi'nden 1990 yılında mezun olan Emniyet Müdürü Aydoğan Asar, kamu yönetimi dalından Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)'nde yüksek lisans yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Dairesi Başkanlığı kadrosunda Şube Müdürü iken 2006 yılında Yozgat'a atanan Asar, daha sonra da Artvin Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı.

Bünyamin Turgut-Zaman
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 09:48:36
Güncelleme :10 Ekim 2008 Cuma 10:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?