28
Mayıs
2024
Salı
ARTVİN

İşte AKP'nin aday adayları

ARTVİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Artvin İl Teşkilatı 12 Haziran 2011 seçimleri için 18 aday adayını bir araya getirerek birlik ve beraberlik gösterisi yaptı.

Aday adayı tanıtım toplantısı Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya katılan aday adayları arasında Ahmet Köksal Çoşkun, Mehmet Kocatepe, Tuncer Başer, Hilmi Akın, Dilek Alkan, Erdoğan Köse, Yüksel Kantar, Arif Şimşek, Osman Aytekin, Hayrettin Gülbin, Çetin Demirkaya, Nusret Yazıcı, Sinan Altınsoy, Vehbi Şentürk, Hasan Yılmaztürk, Timur Şeyhoğlu, Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu ve Vasfi Kurdoğlu yer alırken, mevcut AK Parti Milletvekili Ertekin Çolak ise Ankara’da olması için tanıtım toplantısına katılamadı.

Program aday adaylarının önceden çektikleri kuraya göre sahneye davet edildi. Toplantıda konuşan AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta “AK Parti’yi millet kurmuştur rotasını da ancak millet çizecektir. Balyoz ya da muhtıralar değil. AK Parti iktidar olduğu dönemde politikalarıyla ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getirmiştir. AK Parti millete hizmet etmeyi önceliği olarak belirlemiştir” diyen Balta, sözlerini aday adaylarına “Allah yardımcınız olsun” diyerek tamamladı.

AK Parti Teşkilat Başkanı Fatih Tahtalı ise amaçlarının ülkeyi huzur ve refah dolu bir ülke haline getirip 2023 yılında ülkeyi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak olduğunu söyledi. Tahtalı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim hiçbir seçimde rakibimiz diğer partiler olmamıştır. Biz hep kendimizle yarıştık. Biz her seçimde kendi rekorlarımızı kırmak için çalıştık ve bunu başardık. Çünkü AK Parti Teşkilatları bu yarışın bir hizmet yarışı olduğunun farkındadır. Biz her geçen gün daha da büyüyen bir partiyiz. Daha da büyüyen bir teşkilatız. AK Parti Artvin’de kurulduğu zaman 30 yönetim kurulu üyesini bulamamış fakat bugün il genelinde 13 bin 363 üye sayısına ulaşmıştır, Türkiye’de de yaklaşık 5 milyon üyesi olan güçlü bir teşkilattır. Bizim Artvin’de 20 tane aday adayımız var. Türkiye’de 5 bin 600 aday adayı var. Bu rakamlar partimizin ne kadar güçlü bir parti olduğunun göstergesidir. 88 yıllık bir partinin 850 bin üyesi varken AK Parti’nin sadece gençlik kollarının 950 bin üyesi vardır. Bu rakamlar bize gösteriyor ki yürüdüğümüz bu yolda bize milletimiz güveniyor ve bizimle beraber bu yolda yürümek istiyor.”

“Bizim Artvin’den meclise 2 milletvekili göndermemizin çok büyük manevi bir değeri vardır” diyen Tahtalı, 20 aday adayından listeye giremeyen 18 adayın da sanki kendileri seçilecekmiş gibi çalışcaklarına inandığını söyledi.

Daha sonra milletvekili aday adayları 5 dakikalık sürelerle sahneye çıkıp kendilerini tanıtıp kısaca yapacaklarını anlattılar.

ARTVİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 13:34:01
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 18:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?