19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Kaymakam köyleri ziyaret ediyor

Artvin’in Ardanuç İlçe Kaymakamı Mustafa Gündüz, Adakale, Bereket, Torbalı ve Sakarya köylerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Kaymakam Gündüz'ün köy ziyaretine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim Önal, Sağlık Grup Başkanı Ümit Çiloğlu ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Vakfı Müdürü Turgut Güner eşlik etti. İlk ziyaretini Adakale köyüne yapan Kaymakam Gündüz, Adakale İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okul müdürü Erol Görkem'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra Torbalı Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Kaymakam Gündüz, burada okulu müdiresi Tülay Şimşek ve öğretmenlerle görüştükten sonra bir süre öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Gündüz köy ziyaretlerinde, Torbalı ve Bereket Köyü Sağlık Ocaklarını da ziyaret ederek, sağlık ocağı ve çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 12:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baki GÜVEN IP: 212.174.63.xxx Tarih : 9.04.2008 10:22:06

haberi yazan muhabir arkadaş bazı konuları yanlış yazmış.ya kendini eksik bilgilendirmişler yada gözünden kaçmış.Adakale Köy değil merkez ilçe ye bağlı mahalledir.Hatta ilçenin 1952 yılına kadarki merkezi konumunda olan tarihi bir yerdir.2-Bereket köyünde Sağlık ocağı yoktur Tek bir ebenin görev yaptığı sağlık evidir.bilgi edinilmesi dileğiyle.