19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Kaymakam Özmen görevine başladı

Artvin’in Yusufeli Kaymakamlığına atanan Özmen görevine başladı.

Makamına oturmadan Tekkale köyünde Köydes projesi çerçevesinde yapılan yol çalışmasını yerinde inceleyen Kaymakam Özmen, çalışanlar ve muhtar Mecit Temel’den bilgi aldı.

Kaymakam Özmen’in göreve başlaması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretleri de başladı. Kaymakam Özmen’e bugün ilçe Belediye Başkanı Yusuf Sağlam ve Esnaf Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Hüseyin Çakaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Küçük Ahmet Kantar ziyarette bulunarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu, başarılı çalışmalar dilediler.

Kaymakam Özmen, “İşler çok, dur-otur yok çalışacağız . İnşallah güzel hizmetleri hep birlikte yaparız”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2007 Çarşamba 19:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal Kiliclioglu IP: 85.181.183.xxx Tarih : 1.11.2007 20:37:40

Sayin kaymakama ilcemize hos geldin der calismalarinda basarilar dilerim.umarimki bu calismaslarinda yolu ve suyu olmayan mahalle kalmaz güzelim Yusufelinde,en basit bir örnek verecek olursak yusufeline 9-10 km uzakliktaki Mutlugün köyüne bagli Tasgedik mahallesinin [Alaturan]yolu ve suyu olmayisi nedeniyle mahalle terk edilmis duruma düsmüstür, oysaki konustugum 150 yi askin hane sakinleri yolu olsa gidip hic olmazsa yazin kaliriz ata ocaginda diyorlar.yazimi insaallah ihbar kabul edip ,görevli kisilerin bu isin üstüne gitmesini diliyorum