19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Minibüsçüler kooperatifinden iftar

Artvin 11 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mikail Yılmaz, kooperatif üyeleri ile bazı daire amirlerine iftar yemeği verdi.

Koru Otelde verilen iftar yemeğine, Artvin İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Artvin Şoförler Odası Başkanı Temel Demirci, Artvin İl Müftü Yardımcısı Ercan Aksu, Artvin Sanayi ve Ticaret Müdürü Remzi Ustabaş, Artvin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Çakır, Artvin AK Parti İl Başkanı Ahmet Özçelik, Artvin Belediye Dolmuş kooperatifinin bazı üyeleri, Lüks Artvin Otobüs İşletmesi sahibi Davut Aydemir ile 11 Nolu minibüsçüler kooperatifin tüm üyeleri katıldı.

Geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde amaçlarının kooperatif üyelerinin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz, şunları kaydetti.” Üyelerimize trafik kurallarına daha da dikkat etmesi konusunda, bir takım uyarılarda bulunma fırsatı buluyoruz. Yemeğe katılan tüm üyelerimiz ile bizleri onurlandıran daire amirlerimize teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimize ve trafikte seyir eden tüm sürücülere kazasız ve belasız yıllar geçirmelerini Allah’tan temenni ediyorum.”

İftar yemeği, İl Müftü Yardımcısı Ercan Aksu’nun yaptığı dua ile birlikte sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 13:32:37
Güncelleme :2 Ekim 2007 Salı 13:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?