19
Mayıs
2024
Pazar
ARTVİN

Mücadeleye devam!

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, seçimlerde alınan sonuçların, yeni mücadele alanları üzerinde yoğunlaşmaları gerektiğini gösterdiğini söyledi.

Özgün, düzenlediği basın toplantısında, seçimlerden galibiyetle ayrılan AK Parti'yi tebrik ederek, "CHP Artvin'de Cumhuriyet tarihinin en başarılı Oyunu alarak başarı sağlamıştır. Türkiye genelindeki oy artışının yüzde 10 üzerinde almıştır. Kent olarak CHP, kırsalda ise AK Parti'nin önde olduğu görülmüştür. 12 Haziran 2011 seçimlerinde sağ seçmen tercihini güçten yana, iktidardan yana kullanmıştır" dedi.

Seçimlerde alınan sonuçların, yeni mücadele alanları üzerinde yoğunlaşmaları gerektiğini gösterdiğini ifade eden Özgün, "Demek ki kendimizi, hedeflerimizi halka anlatamamışız. Bunun üzerinde yoğunlaşıp çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bildiğiniz gibi ülkemizin ve Artvin'imizin en önemli sorunlarının başında işsizlik geliyor. İl olarak imkanlarımız belli sanayi yok, üretim yok. Yeni iş alanları yaratma konusunda inanıyorum ki iktidar gerekli önlemleri alacaktır" diye konuştu.

Özgün, CHP'nin Artvin'den bir milletvekili çıkarmasının kendilerini tatmin etmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu konuda buruk değil, üzgünüz. Hopa ilçemizde yaşanan üzücü olayları kesinlikle tasvip etmiyoruz ve CHP'nin oylarını etkilemediğini düşünüyoruz. Muhalefet olmak sadece eleştirmek ve karşı çıkmak değildir, proje sunmak, alternatif çözümler üretmekte gerekli. Siyaset bir kavga değil, yarıştır. Ben Sayın İsrafil Kışla ve Sayın Uğur Bayraktutan'ın el ele vererek, Artvin'de tespit ettiğimiz sorunların çözümünde büyük katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Sorunları tespit ederken de birliktelik içinde hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. "

...
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 18:37:06
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?